Department

Healthcare

Connect

Vi på Healthcare tror på ett hållbart samhälle där god hälsa och en säker, effektiv och tillgänglig vård och omsorg är en självklarhet. 

Vårt mål är att förbättra hälsa, vård och omsorg. Vi är en positiv drivkraft och ett stöd till långsiktig förändring och utveckling av vård och omsorg, där vi arbetar med digitalisering, IT och verksamhetsutveckling.

Vårt samhälle står inför stora utmaningar, med samhällsförändringar och kraftiga förskjutningar i demografi och allt fler kroniskt sjuka, men även förändrade förväntningar från medborgare och medarbetare inom vård och omsorg. Därför behövs just vi.

Vi har den erfarenhet, bredd och kompetens som behövs för att ta oss an de stora utmaningar som samhället står inför. Vår styrka ligger i att vi arbetar med det vi tror på, vilket gör att vi samtidigt kan vara både ödmjuka och kaxiga. Det är ett stort ansvar som vi måste förvalta väl. 

Våra engagerade medarbetare gör detta med hjärta och omtanke tillsammans med våra kunder. Vi är ett team med eftertänksamma lagspelare med en passion för att utveckla och utvecklas, och att förbättra livet för människor.

Och vad gör vi rent konkret? 

Vi bistår nya och gamla organisationer som vill fördjupa sin kunskap, etablera sig eller som vill bredda sin verksamhet inom hälsa, vård och omsorg (HVO). Tillsammans har vi samma mål – att förbättra livet.

Vi hjälper företag att anpassa sig, vara relevanta och effektiva. Vi kan göra det genom vår domänkunskap och djupa förståelse för verksamheters utmaningar och teknik inom HVO-sektorn. Det är därför vi kan göra ett bra jobb.

Vi stöttar våra kunder i att navigera rätt i sektorn och säkerställer den bästa lösningen för patienten, vården och samhället. Vår långa erfarenhet inom HVO-sektorn vad gäller interoperabilitet, information och struktur av data gör att vi på ett mer kostnads- och resurseffektivt sätt hamnar rätt med nya lösningar. Lösningar som kan integreras med existerande initiativ och infrastruktur. 

När kompetens från Healthcare deltar i en leverans så får man erfarna konsulter inom sitt skrå (informatiker, terminologer, projektledare, verksamhetsutvecklare, kravanalytiker, utvecklare m.fl.) men även en djup kunskap och förståelse för hälsa, vård och omsorg liksom tillhörande semantisk och teknisk datamodellering samt integration.

Vi har deltagit i några av Sveriges största och viktigaste hälso- och sjukvårdsuppdrag (Vaccinationsregistret, HSA-katalogen, Nationella läkemedelslistan). 

Detta är det bästa vi vet. 

 

 

Workplace & culture

Vi hjälper våra kunder att lyckas med sin verksamhet genom att erbjuda kvalificerade konsulttjänster, och vi har särskild kompetens när det finns högt ställda krav på systemens säkerhet och tillförlitlighet.

Vi har tillsammans med våra beställare levererat flertalet spännande uppdrag. Vi har till exempel utvecklat det tekniska ledningssystemet för övervakning av Östersjön och Nordsjön, tagit fram programvara för strålbehandling av cancer och byggt system för att hantera företags och offentlig förvaltnings kundkontakter.

 

Våra kunders krav präglar hela vår verksamhet. Oavsett vilken del av företaget det gäller, och oavsett vilket uppdrag vi åtar oss.
De påverkar det sätt vi organiserar arbetet, våra kvalitetssäkringssystem, hur vi väljer underleverantörer och till och med hur vi utformar våra arbetsplatser.

Vi är ett konsultföretag inriktat på avancerad verksamhets- och systemutveckling i företag och organisationer, där kraven på säkerhet och tillförlitlighet är särskilt högt ställda.

Why work with us?

Våra Kärnvärden
Vi bedriver all verksamhet i enlighet med våra kärnvärden och vi utvecklar dem kontinuerligt.

Professionella
Vi är i alla lägen professionella, har vad som krävs för att lösa vår uppgift och strävar efter att vara smidiga och problemfria. Vi låter kundens behov komma i första hand och arbetar för att skapa långvariga och hållbara relationer.

Pålitliga
Consodens framgång bygger på långsiktiga relationer. Våra kunder anlitar oss för att lösa ett problem, för att skapa större effektivitet eller för att öka säkerheten. Det vi gör ska fungera. I alla lägen.

Aktiva
Consoden är en frisk kraft som tar en aktiv roll i att skapa trygga, effektiva och uthålliga lösningar för våra kunder. Vi är engagerade, drivande och målinriktade och bidrar med vitalitet och energi till kundens verksamhet

Medmänskliga
Vårt intresse för andra människor och vår omvärld gör oss positiva, sociala och lättsamma att ha att göra med. Medmänsklighet skapar god stämning och trygghet och stärker vår relation med kunden och med varandra.

  • Kompetens

    Vi värdesätter kompetensutveckling, därför har alla våra konsulter en egen kompetensutvecklingsbudget

  • Tillsammans

    Vi värdesätter varandra och vill göra kul saker tillsammans. Det gör vi t ex på våra konferenser, i vårt Idrottsteam eller över en lunch på kontoret.

Banérgatan 55
115 53 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Stockholm Kungsgatan

Kungsgatan 37
111 56 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Uppsala

Kungsängsgatan 29
753 22 Uppsala Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på C.A.G Consoden?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@teamtailor.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor